Първоначално публикувано от undy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мистър Алфа Ромео/Форум.БГ
Collapse
X
-
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеАз и жена ми"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщениеСпециално за Черито го облякох.Хахах
И в журито ще сме по потници....GTV 1.8 TS
Comment
-
оппп...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Тука трябва да гласуват колежките само ,аз лично немога да кажа нищо понеже за момента се придържам още към нормалната дясна резба и за мене сте си кърпели ,но се допитах до жена ми и неиното мнение подчертавам е много важно ,защото тя разбира явно от мъже щом е взела Мъж мечта красив и добър като мене,та според нея до момента заслужават внимане Жорикс,Кукер,и Инди.Та пожелавам ви успех ,като се стигне до гласуване ще дам на жена ми да гласува от мое име. Поздравявам всички колеги решили да участват.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
БРАВО момчета !!! Не мислех,че ще се съберете толкова много хубавци на едно място !
Ще изчакаме да обявим Мис и Мистър АР заедно
Журито ,понеже е само женско, ви гарантира безпристрастност и обективност !
П.С. Всяка дамакоято желае,може да влезе в журито
ПРИКАНВАМ МОМЧЕТАТА ДА КАЧВАТ ПО ПОНЕ 2 СНИМКИ .Peugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
Айде навихте ме
две да са,ама едната трябва да е поне: във,до,зад,над около Алфа РомеоLast edited by Kamen666; d.m.y г., 16:00.Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеБРАВО момчета !!! Не мислех,че ще се съберете толкова много хубавци на едно място !
Ще изчакаме да обявим Мис и Мистър АР заедно
Журито ,понеже е само женско, ви гарантира безпристрастност и обективност !
П.С. Всяка дамакоято желае,може да влезе в журито
ПРИКАНВАМ МОМЧЕТАТА ДА КАЧВАТ ПО ПОНЕ 2 СНИМКИ .
мммммм да, определено искам да съм в журито!)) Не сме много , така че спред мен всички дами трябва да сме в журито
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНяма да участвам, все пак е добре да има малко интрига и неизвестни......
Па теб целио форум по телевизията те киризи
---------- Post added at 22:07 ---------- Previous post was at 22:05 ----------
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеКайски ..някакви обеци ли забелязвам ?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеоппп...
....
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment